Informacije za posrednike u poslovima faktoringa – Postanite naš partner

Alchemist je prvi izbor kod profesionalnih finansijskih posrednika.

Vi igrate jednu od najvažnijih uloga u poslovanju vaših klijenata. Pomažete im da obezbede novac za poslovanje kako bi njihov biznis rastao, kako bi platili svoje dobavljače na vreme, a nekada i kako bi uopšte održali svoje poslovanje. Cenimo posrednike sa kojima radimo i smatramo ih partnerima i integralnim delom našeg poslovanja. 

Posredovanje faktoring

Zašto da postanem posrednik u poslovima faktoringa?

Kao naš posrednik možete ostvariti pasivni prihod u neograničenom trajanju sve dok klijent koga ste vi preporučili koristi naše usluge. Od osnivanja pružamo podršku posrednicima u polovima faktoringa. Kao posrednik za Alchemist Faktor doo možete svojim klijentima ili dobavljačima ponuditi uslugu faktoringa koju pružamo po izuzetno konkurentni uslovima:

  • Isplaćujemo do 100% vrednosti fakture.
  • U najvećem borju slučajeva ponudu šaljemo istog dana.
  • Realizacija plasmana u roku od 2 sata.
  • Jednostavno bez komplikovanih zahteva i procedura.
  • Potpuno elektronski, a za klijente koji žele sve je moguće i u papirnom obliku.

Ko može da postane posrednik?

Posrednik može da postane bilo koje fizičko ili pravno lice. Praksa je pokazala da najveći potencijal imaju lica koja rade u oblastima računovodstva, poreskog i finansijskog savetovanja, advokature i marketinga.

Genralno u zavisnosti od odnosa koji posrednik ima sa potencijalnim klijentom postoje dve situacije:

  1. Predmet faktoringa bi bila potraživanja u kojima posrednik i potencijalni klijent nemaju dužničko-poverilački odnos. Ovo je situacija u kojoj recimo računovođa svom klijentu preporuči usluge faktoringa. U ovom slučaju možete preporučiti i samo jednog klijenta.
  2. Predmet faktoringa bi bila potraživanja u kojima posrednik i potencijalni klijent imaju dužničko-poverilački odnos. U ovoj situaciji potencijalni klijent je posrednikov dobavljač. Odnosno preduzeće koje svojim dobavljačima ponudu uslugu faktoringa. U ovom slučaju je potrebno da preporučite najmanje tri dobavljača koja nisu povezana lica sa vama.

Kolika je posrednička naknada?

Posrednička naknada zavisi od obima prometa koji ostvarimo sa kljentom koga vi preporučite. Ugovaramo je u procentualnom iznosu u odnosu na vrednost ustupljenih faktura. Naknada je vrlo stimulativna, isplaćuje se za sve vreme trajanja poslovnog odnosa koji budemo imali sa klijentom koga ste preporučili. Dakle ostvarivaćete pasivni prihod od svakog klijenta koga ste vi preporučili.

Da li postoje neki posebni uslovi?

Važno je da preporučite lice koje u prethodne dve godine nije koristili naše usluge. Svi ostali uslovi u pogledu odobrenja plasmana su isti za sve.

Koje su moje obaveze?

Kao stručnjaci u biznisu i finansijama na vama je da približite uslugu faktoringa onima za koje mislite da im je faktoring potreban i da im predstavlja dobro rešenje za finansiranje. Od vas se očekuje da razumete i poznajete princip našeg rada i da nastupate u dobroj veri. 

Kako da postanem posrednik?

Kontaktirajte nas putem kontakt forme, a mi ćemo vas pozvati kako bismo organizovali sastanak u kratkom roku i dogovorili sve bitne elemente saradnje.

Kontaktirajte nas

Nismo trenutno tu. Pošaljite nam poruku i brzo ćemo vam odgovoriti.

Ne možete da pročitate? Promeni teskt. captcha txt