UNAPREDITE ZNANJE O POSLOVANJU U BLISKOJ BUDUĆNOSTI

Savremeno poslovanje traži pravovremene i tačne informacije, inovativnost u pristupu, analitičko razmišljanje i kreativna rešenja.

Na ovoj strani pročitajte zanimljive tekstove o upravljanju malim biznisom, savremenim trendovima menadžmenta, inovativnim rešenjima i novim modelima prečica u svakodnevnom radu koji će biti svakodnevica i rutina od dekade posle 2020. godine.

U tekstovima koristimo nalaze i podatke sledećih institucija: Harvard Business Review, Business Insider, Entrepreneur, Forbes, Massachusetts Institute of Technology, World Economic Forum, Economist, Futurism, Bright Side, Big Think, Finance Insider, Financial Times…

Svetski ekonomski forum (WEF), od 2015. godine prati promene u tehnologiji rada i anticipira glavne odlike buduće svetske ekonomije, atraktivnost zanimanja i perspektive pojedinih industrija i ključnih znanja i kompetencija za njih. S obzirom da je po Svetskom ekonomskom forumu, nastupila Četvrta industrijska revolucija, čije su glavne odlike digitalizacija i robotizacija, turbulencije u tradicionalnim zanimanjima i industrijama tek se očekuju.

JAVITE SE UKOLIKO VAM TREBA POSLOVNI SAVET!

Napomena o autorskom pravu: Tekstovi se mogu prenositi bez naknade samo uz jasno navođenje izvora i uz hiperlinkovanje na izvorni tekst na sajtu Alchemist.rs.

Kontaktirajte nas

Nismo trenutno tu. Pošaljite nam poruku i brzo ćemo vam odgovoriti.

Not readable? Change text. captcha txt